آقای اوباما در سخنرانی هفتگی خود که شنبه ۲۷ تیر بیان شد، گفته که بدون این توافق «ما با ریسک یک جنگ دیگر در پرآشوبترین منطقه جهان مواجه بودیم»
رئیس جمهور آمریکا با تاکید بر محدودیتهایی که بر مبنای توافق جامع بر برنامه هستهای ایران اعمال شده، افزوده است: «این توافق در واقع ایران را از {ساخت} یک بمب بسیار دورتر میکند. و داشتن سلاح هستهای توسط ایران را به طور دائم ممنوع خواهد کرد».
باراک اوباما گفته که بر مبنای این توافق «ما نظارت بیسابقه ۲۴ ساعته در هفت روز هفته بر تاسیسات هستهای کلیدی ایران خواهیم داشت» و یک بار دیگر تهدید کرده که در صورت پایبند نبودن جمهوری اسلامی به این توافق «تحریمهایی که اقتصاد ایران را فلج و این توافق را ممکن کرد، به سرعت به جای خود باز خواهند گشت.»
باراک اوباما: «این توافق آمریکا و دنیا را امنتر خواهد ساخت»
هشدار رئیس جمهور آمریکا در روزی بیان شده که در تهران، علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، تاکید کرد که هم احتمال تصویب شدن توافق هستهای در جمهوری اسلامی وجود دارد و هم احتمال تصویب نشدن آن.
آقای خامنهای گفت که برای تصویب این متن «یک مسیر قانونی پیشبینیشدهای وجود دارد که باید این مسیر را طی کند.»
رهبر جمهوری اسلامی در عین حال تاکید کرد که توافق ایران و گروه ۵+۱ «چه تصویب شود و چه نشود»، اجازه «هیچ گونه سوء استفاده از آن» و «خدشه در اصول اساسی نظام اسلامی» به کسی داده نمیشود.
این توافق در عین حال در میان نمایندگان کنگره آمریکا هم با مخالفتهای شدیدی مواجه شده هرچند تعدادی از نمایندگان عضو حزب دموکرات، حمایت خود را آن اعلام کردهاند.رئیس جمهور آمریکا در نطق هفتگی خود افزوده که از مخالفان این توافق نمیترسد و از پرسشها درباره آن استقبال میکند.